Maatkleding82015.lfd

Perfecte Maatkleding

Maatkleding wordt helemaal naar uw lichaam vormgegeven en van de beste stoffen vervaardigd. Daarom zit de door ons gemaakte maatkleding geweldig en ziet u er stralend uit. Of u nu een klant bent met een kleine, gewone of grotere omvang, onze maatkleding zal u perfect zitten.

Maatkleding kopen, hoe gaat dat in zijn werk?

U kunt een afspraak met ons maken en dan nemen we uw wensen voor maatkleding met u door. U kunt bij ons kiezen uit stoffen die verschillen in materiaal, dessin en kleur. Ook nemen we natuurlijk heel precies uw maten op. We hebben de beschikking over zogenaamde pasmodellen voor maatkleding zodat u een duidelijk beeld heeft van het eindresultaat. We zullen u ten alle tijden adviseren. Nadat uw maten en stofkeuze zijn opgenomen beginnen we met het opstellen van het patroon. Afhankelijk van de gemaakte keuzes duurt het vier tot zes weken voordat uw maatkleding gereed is.

Zijn uw maten veranderd en wilt u opnieuw maatkleding laten maken?

Dan kunnen wij uw maten natuurlijk opnieuw nemen. Als er echter niets is veranderd in uw omvang dan hoeft u natuurlijk bij een nieuwe bestelling voor maatkleding de maten ook niet opnieuw op te nemen. U hoeft dan alleen nog maar de stoffen en kleuren uit te zoeken.